U bent hier:

Ribbenvloeren

Ribbenvloeren

De Waardo voorgespannen ribbenvloer met een vloerhoogte van 350 mm. (ongeacht de isolatiewaarde) is bij uitstek geschikt voor toepassing als vrijdragende begane grondvloer in de woningbouw of utiliteitsbouw. Afhankelijk van de gevraagde belastingen kunnen met voorgespannen ribbenvloeren vrije overspanningen tot ca. 7000 mm. lengte worden gerealiseerd. Met behulp van de drie standaard elementen resp. WVR 2400, WVR 1200 en WVR 900 is een zeer flexibele plaatindeling mogelijk. Vanwege de standaard plaatbreedte van 2400 mm. kan een vloerveld in de uitvoering relatief snel dichtgelegd worden. Fabrieksmatig kunnen sparingen t.b.v. convectorputten, kruipluiken, meterkasten en andere doorvoeren in de vloerelementen opgenomen worden.

Bij de Waardo voorgespannen ribbenvloeren wordt standaard betonpuingranulaat als grindvervanger toegepast.

Erkers

Voor erkers en uit- of aanbouwen kan tot overspanningen van ca. 5000 mm. de erkerplaat 400 mm. worden toegepast. Ten behoeve van eventuele pas(stort)stroken kan tot een breedte van 300 mm. isolatiemateriaal ( EPS) meegeleverd worden.

Verwerkingsvoorschriften voorgespannen ribbenvloeren

Om de verwerkingsvoorschriften van de voorgespannen ribbenvloer te zien klik hier of ga naar het menu downloads.

Technische specificaties voorgespannen ribbenvloeren

Om de technische specificaties van de voorgespannen ribbenvloer te zien klik hier of ga naar het menu downloads.

Kwaliteitsverklaringen/Certificaten

De Waardo voorgespannen ribbenvloeren zijn voorzien van CE-markering, erkend BB-aansluitdocument, KOMO-kwaliteitsverklaring en NL-BSB certificaat. Dit betekent dat de elementen voldoen aan de in de hiervoor geldende normen staande eisen en specificaties. Naast onze eigen kwaliteitsbewaking wordt er door KIWA Nederland b.v. controle uitgeoefend op het product en het productieproces.