U bent hier:

Waarom Waardo Beton b.v.?

Beton is een stug en onwrikbaar eindproduct. Hard, koud en grijs. Waardo Beton b.v. is alles behalve stug, onwrikbaar, koud en grijs.

Werkwijze

Bij elke hieronder beschreven afdeling van Waardo Beton b.v. heeft u als opdrachtgever één contactpersoon, zodat u weet wie u voor elk specifiek onderdeel in het verloop van het proces, van opdracht tot uitlevering, als aanspreekpunt moet hebben.

Afdeling Verkoop / Techniek

Hier kunt u in het ontwerpstadium van een project, advies krijgen over het toe te passen vloersysteem, en of de in het bestek voorgeschreven vloer rekentechnisch aan de hiervoor gestelde eisen voldoet. Tevens wordt hier op aanvraag een gespecificeerde offerte gemaakt voor het door een opdrachtgever eventueel nieuw uit te voeren project. Voor, tijdens of na de uitvoering van een project kunt u bij de afdeling verkoop/techniek ook altijd terecht met vragen of voor technische ondersteuning.

Tekenbureau

Na binnenkomst van een nieuwe opdracht worden door ons externe ISO 9001 gecertificeerde tekenbureau, in overleg met de afdeling planning van Waardo Beton b.v., de legplannen en berekeningen van de vloeren voor het desbetreffende project vervaardigd e.e.a. conform categorie 4A van de Criteria 73 (bijlage 8). Al het tekenwerk geschied in een 3D (Tekla) omgeving en u krijgt de legplannen in PDF, DWG en indien gewenst als IFC bestand ter controle aangeleverd. Het door ons geleverde tekenwerk sluit perfect aan in uw BIM proces.

Afdeling Planning, Productie en Transport

Heeft u als opdrachtgever tijdens het tekenproces vragen omtrent de levertijd en het transport van de vloeren dan kunt u deze stellen aan onze afdeling planning. Na een schriftelijke goedkeuring op de legplannen en berekeningen van de toe te passen systeemvloeren worden deze door de de afdeling planning ingepland voor productie en wordt in overleg met de uitvoerder of werkvoorbereider van het project de exacte leverdatum en het tijdstip van levering vastgesteld. Waardo Beton b.v. produceert al zijn systeemvloeren met een CE-markering, Erkend BB-aansluitdocument, KOMO-productcertificaat en NL-BSB certificaat. Alle vloeren voldoen dan ook aan de in de hiervoor geldende normen gestelde eisen.

Het transport van de fabriek naar de bouwplaats wordt hoofdzakelijk met zelflossers of, indien nodig, met schuiftrailers uitgevoerd. Waardo voorgespannen ribbenvloeren en Waardo kanaalplaten 165 en 200 mm. dik worden met zelflossers op begaanbare wegen voor het werk, met één man hulp van de opdrachtgever gelost. Waardo kanaalplaten 265 en 320 mm. dik worden aangevoerd op begaanbare wegen onder uw bouwkraan ( van voldoende capaciteit), waarbij er rekening mee gehouden moet worden dat u de platen zelf, zonder hulp van de chauffeur, dient te lossen.

Conclusie

Wij hebben geprobeerd om u met de bovenstaande korte beschrijving een kleine indruk van ons bedrijf te kunnen geven. We vertrouwen erop dat u tot de conclusie bent gekomen dat wij uw eventuele opdrachten in goede samenwerking en met de hierbij benodigde kennis, tot een goed eindresultaat kunnen brengen. Wij hopen dan ook dat u binnenkort tot één van onze tevreden en trouwe relaties behoort.