U bent hier:

Wie is Waardo Beton b.v.?

Bedrijfsprofiel

Waardo Beton b.v., gevestigd aan de zuiderhavenweg 24 te Tiel, heeft een kleine maar gestructureerde organisatie. Onze organisatie werkt rechtstreeks zonder tussenkader, waarbij onze communicatielijnen kort zijn, zodat opdrachtgevers snel en adequaat een antwoord op hun vraag kunnen verwachten. Tevens kan er efficiënt en effectief worden ingespeeld op wisselende projectomstandigheden en individuele wensen van de opdrachtgever, ook wanneer deze in het voorbereidingstraject moeten worden herzien of worden aangepast.

Flexibiliteit en service spelen hierbij een belangrijke factor bovendien geldt: afspraken zijn afspraken. Door deze manier van werken hebben wij door de jaren heen een grote en trouwe klantenkring opgebouwd, waarmee talrijke en tevens prestigieuze projecten zijn en worden gerealiseerd.

Kwaliteitsverklaringen / Certificaten

Al onze producten worden geproduceerd en geleverd met een CE-markering, een Erkend Bouwbesluit-aansluitdocument, een KOMO-kwaliteitsverklaring en een NL-BSB certificaat. Het Erkende Bouwbesluit-aansluitdocument is verleend op basis van de Richtlijn aansluiting Bouwbesluit (RaB) 7502 voor vloerconstructies. Tevens blijft de erkenning van ons vloersysteem in kader van het Bouwbesluit gewaarborgd.
Het door Waardo Beton B.V. gehanteerde kwaliteitsmanagementsysteem en milieumanagementsysteem en de toepassingen daarvan voldoen aan de eisen zoals deze zijn neergelegd in de normen NEN-EN-ISO 9001:2015 en NEN-EN-ISO 14001: 2015.
Klik op de betreffende norm voor het certificaat.

Engineering

Het teken - en rekenwerk voor al onze producten wordt verzorgd door een extern constructiebureau met een jarenlange ervaring op het gebied van prefab betonproducten. Het verricht zijn werkzaamheden volgens een ISO-9001 certificering. De engineering van onze producten geschied op basis van de richtlijnen conform categorie 4A (bijlage 8) van de Criteria 73.
Alle legplannen worden standaard gemodelleerd in een 3D omgeving (Tekla) en inmiddels zijn wij een ervaren partner voor uw BIM en LEAN projecten. Tevens zijn wij al voor veel vaste relaties een actieve en betrouwbare ketenpartner in  het BIM proces.

Toepassingsgebied

Ons productassortiment wordt zowel in de woningbouw, zorgsector als in de utiliteitsbouw toegepast. De Waardo voorgespannen ribbenvloer als een geïsoleerde begane grondvloer. De Waardo voorgespannen kanaalplaten eventueel, in een geïsoleerde uitvoering, als een begane grondvloer of ongeïsoleerd als verdiepingsvloer of dakvloer. Uiteraard voldoen al onze producten aan de in het bouwbesluit beschreven eisen.